Project: Efore s.p.a
Category: Interior
City: Osimo
Year: 2017

EFORE s.p.a. is a company involved in the production of electronics. The Italian offices decided to move. The internal space has been divided in private offices, open spaces, reception and storehouses. At first, we studied the space necessary for each employee, in order to divide spaces in the better way. The interiors mix different materials and colours, playing with the contrasts between dark wooden floors, light wooden walls and ceilings, some white and glass surfaces. A lot of partitions has been made of glass aiming to give lightness inside. The lighting project helps to focus on architectonical elements and forniture, realized exclusively for the company, such as the world panel with calamites of Efore branches, the timeline panel and the exagonal carton bases used to expose Efore components.